leveranciers

Weblectures.nl wordt mede mogelijk gemaakt door drie levernanciers van weblectures systemen, Presentation2Go, MediaMission en Kaltura.  Op deze website is o.a. informatie te vinden over deze systemen zoals nieuwe versies en functionaliteiten, welke instelling maakt gebruik van een bepaald systeem en best practices.

p2go

Presentations 2Go maakt een compleet schaalbaar open video platform bereikbaar voor elke onderwijsinstelling. Industrie standaard streaming platform gecombineerd met betaalbare recorder hardware van certified partners. Maak kennis met de unieke mogelijkheden.
lees meer

MediaMission

Onze missie is video in te zetten in de dagelijkse praktijk. Van docent naar student. Van expert naar professional. Om afstanden te overbruggen en tijden te flexibiliseren. Maar vooral om efficiënter met kennis om te gaan en zo veel kosten te besparen. ...
lees meer

Kaltura

Het Kaltura video management systeem biedt alles wat u nodig heeft om uw video’s te organiseren en beheren vanuit één omgeving. Of het nu gaat om 10 video’s of een mediabibliotheek van 10.000 video’s, alles is direct vindbaar.
lees meer