p2go

Presentations 2Go maakt een schaalbaar open video platform bereikbaar voor elke onderwijsinstelling. Het vernieuwde platform maakt het heel eenvoudig multi-source video opnames te maken zonder ingewikkelde nabewerkingen en kostbare apparatuur. De vernieuwende insteek met 360 graden video, open-source personal capture en unieke ondersteuning van certified hardware recorders maakt het een aantrekkelijke keuze om het onderwijs te versterken met video! 

Presentations 2Go is een Nederlands product van Learning Valley, ontstaan als spinout van Wageningen Universiteit in 2007. De oplossingen worden met succes wereldwijd ingezet binnen onderwijs en corporate training en zijn inmiddels beschikbaar in meer dan 16 talen waaronder Portugees, Chinees, Arabisch, Koreaans en Russisch.

Kijk voor meer informatie op de Presentations 2Go website.

 

uit het nieuws

Lecture Capture Your Way

Presentations 2Go introduceert Open Video Capture
lees meer
overige bijeenkomsten

P2Go gebruikersdag 7 juni 2016

Graag nodigen we Presentations 2Go gebruikers uit voor een P2Go gebruikersdag op 7 juni. Het programma biedt interessante sessies voor zowel de techneuten als de onderwijskundigen onder ons.
lees meer
tools

Virtual Reality

Nieuw binnen het Presentations 2Go platform is de ondersteuning voor 360 graden video en Virtual Reality standaard in de browser.
lees meer
Abonneren op p2go